Tuesday, November 23, 2010

Itu Sahaja.

Ramai anak gadis dan anak tak gadis (kejantanan macho) menjadikan musuh/enemy sebagai keperluan dan berpelakuan seperti entah dimana moral. Ish ish ish. Kenapa I dilantik jadi salah seorang enemy? Besar betul pangkat. Sedih ohh orang kata kita sombong. I tak sombong tapi hati kecik. Bila orang cakap hai I cepat-cepat cakap what's up? Hah nampak. Tak ke peramah tu? Tak baik dengki I. I ciptaan Tuhan.

Manusia memang kadang-kadang terlepas pandang. Bukan boleh layan semua orang dalam satu masa. Lappy I ni pandai jugak mengada nak lembab-lembab. Bila dah jadi macam tu I kena la tutup semua tabs bukak baru. Haih penat. I bukan artis nak perasan hot. Tapi I sensasi. WoOahh? Buntang mata keluarkan letak dalam sudu main magik.

I sedang sibuk membusykan diri dia pun sibuk membusy body. I musuh dia tapi dia bukan musuh I. Hep hep harus berhati-hati menulis entry supaya tak masuk di zon terngumpat. Kita orang terpelajar harus seperti professional. Mesti.

Ini tips ye.. tips.. insan yang cemerlang datang nya dari akal yang sihat.. jiwa yg tenang ye.. insan cemerlang.. terbilang!!

9 comments:

asfira aminuddin said...

babe, manusia bnyak yg bususk hati. mmg camtuh. dengki la tuh. harap u bersabar. :)

Ain Atika Zailani said...

thanks asfira...=)harap kite selalu dilindungi..

Aliya Jaafar said...

biase la tu..org yg tak reti jga kain sendiri mcm tu la.. heee :)

follow u dear :)

Ain Atika Zailani said...

heee..thanks darling.

Aina Fadzila said...

hye org yg nk curi adam kita yang comel :p kita follow awk tau. harap sudi follow kita juga :)

nurulnazihah said...

awk, thnks sbb singgah blog sy :D btw, awk pun comellll :D sy dah follow awk :D

Ain Atika Zailani said...

aina= hehehhe...tq...

nazihah= same2 darling.tq=)

Sasa Al-Sharif said...

ish u ni sombong la.. hehe.. gurau aja

Ain Atika Zailani said...

hehehe...=) mana ada..kihkihkih.